Constel·lar entre mestres

Nosaltres els cavalls volem acompayar-vos a viure una experiència que marcarà un nou rumb a la vostra vida. Constel·lar entre mestres és una escenificació del que estàs visquent ara mateix i que necessites veure-ho des d'un angle més neutre. És el punt de vista que t'oferim els cavalls.

L'essència de Cavall de Mar ve guiada per l'arbre geneològic de la Marina. La vivència entre cavalls és heredada de l'avi matern: amor i abundància

Un moment per ser grans. Cuido, honro i respecto els cavalls.

Poques paraules calen quan tot és natura

 

Les constel·lacions familiars són una tècnica terapèutica que permet millorar qualsevol sistema; parteix d'una Llei Universal d'Amor Incondicional. Quan es forma un grup es crea un sistema de benestar i millora per a tots els seus membres.

Experiències:

- "Per a mi, fer la constel·lació va ser obrir una nova finestra d'aire fresc a un aprenentatge profund. Em va deixar uns dies força descolocada, però un cop integrat el missatge, m'ajuda en el meu propòsit de vida. L'acompanyament, el caliu de les persones i dels cavalls com a missatgers els recordaré sempre. Una experiència única per recordar"

 

- "Les constel·lacions et porten a un nivell molt elevat de consciència. Et mostren com i perquè vius una situació actual; després la constel·lació, he après a gestionar diferent les situacions que m'he anat topant i que estaven relacionades amb la qüestió que es va constel·lar"

 

- "Després de les constel·lacions vaig deixar de tenir atacs d'ansietat. Vaig decidir fer les constel·lacions perquè estava molt perduda, i des d'aleshores he començat a fer més coses i m'ha ajudat a tirar endavant. És com si estigués parada i després de constel·lar, em vaig desbloquejar i van començar a sortir bé les coses; estic molt bé i contenta"

Et sents en un moment que no avances dins alguna area important de la teva vida i vols veure el per què?

 

Els cavalls t'ho mostren sense 

 

Constel·la o participa

 

Places limitades