Constel·lar entre mestres

Nosaltres els cavalls volem acompayar-vos a viure una experiència que marcarà un nou rumb a la vostra vida. Constel·lar entre mestres és una escenificació del que estàs visquent ara mateix i que necessites veure-ho des d'un angle més neutre. És el punt de vista que t'oferim els cavalls.

L'essència de Cavall de Mar ve guiada per l'arbre geneològic de la Marina. La vivència entre cavalls és heredada de l'avi matern: amor i abundància

Un moment per ser grans. Cuido, honro i respecto els cavalls.

Poques paraules calen quan tot és natura

 

Maria Teresa Farreny és una professional dedicada a la psicologia i a les constel·lacions familiars. Deixebla de Hellinger, amb més de 20 anys d'experiència. Contacta amb el sistema de manera natural i troba a Cavall de Mar l'espai màgic on desenvolupar-se

 

 

Les constel·lacions familiars són una tècnica terapèutica que permet millorar qualsevol sistema; parteix d'una Llei Universal d'Amor Incondicional. Quan es forma un grup es crea un sistema de benestar i millora per a tots els seus membres.

Experiències:

- "Per a mi, fer la constel·lació va ser obrir una nova finestra d'aire fresc a un aprenentatge profund. Em va deixar uns dies força descolocada, però un cop integrat el missatge, m'ajuda en el meu propòsit de vida. L'acompanyament, el caliu de les persones i dels cavalls com a missatgers els recordaré sempre. Una experiència única per recordar"

 

- "Les constel·lacions et porten a un nivell molt elevat de consciència. Et mostren com i perquè vius una situació actual; després la constel·lació, he après a gestionar diferent les situacions que m'he anat topant i que estaven relacionades amb la qüestió que es va constel·lar"

 

- "Després de les constel·lacions vaig deixar de tenir atacs d'ansietat. Vaig decidir fer les constel·lacions perquè estava molt perduda, i des d'aleshores he començat a fer més coses i m'ha ajudat a tirar endavant. És com si estigués parada i després de constel·lar, em vaig desbloquejar i van començar a sortir bé les coses; estic molt bé i contenta"

Et sents en un moment que no avances dins alguna area important de la teva vida i vols veure el per què?

 

Els cavalls t'ho mostren sense filtres.

 

Constel·lacions familiars amb cavalls a càrrec de M. Teresa Farreny i Marina Sala

 

Constel·la o participa

 

Propera data: 28 de juliol de 2019 - Places limitades

Programa:

  • 10:00: Arribada i presentació
  • Constel·lació entre mestres
  • Relacionem-nos amb els cavalls
  • Pausa per dinar: tots els participants poden portar alguna cosa per compartir (optatiu)
  • Constel·lació entre mestres
  • Relacionem-nos amb els cavalls
  • Tancament de la jornada

Maria Teresa Farreny: 

 

Llicenciada en Psicologia i Pedagogia amb una llarga experiència com a psicopedagoga. És Doctora en Filosofia i Ciéncies de l'Educació. 

 

Realitza sessions individuals, grupals i de formació a Premià de Mar.


Ha estat mestra durant disset anys en diversos col·legis públics de localitats properes a Barcelona i sis anys en un institut d'educació secundària a Premià de Mar.
 

Dins la seva prolífica activitat multidisciplinar, és autora de diversos llibres de pedagogia i literatura infantil, a més de diversos articles en revistes d'Educació; recentment ha participat com a autora el llibre "Un mar de Premià", un recull de 13 relats sobre la població de Premià de Mar en el segle XXI.

 

Mail:  estelspremiademar@gmail.com Telf: 636 33 73 91