I Concurs de T.R.E.C de la LLiga Catalana

10 d'Abril de 2016 a CAVALL DE MAR Centre d'Equitació

 

 

Una vegada més Llagostera i Cavall de Mar van ser els escenari perfectes per desenvolupar el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya.

A primera hora es rebien a tots els participants, cavalls i acompanyants amb més d’un centenar de persones.

Amb una alta participació de diferents genets de centres de tot Catalunya, començava la P.O.R (Prova d’Orientació) marcada pel bon temps i el traçat exigent preparat per en Ricard Grabulosa i l’equip de Cavall de Mar.

 

L’equip local, format per Guillem Ferrer, Carlota Mas, Júlia Mont, Jana Vives com a Categoria Infantils. En la categoria alevins Gemma Miquel, Ricard Ferrer, Mariona Padilla, Caitlin Murdock, Eloi Cid i Alba Calabuig. En la categoria benjamins, Carla Aranda, Lia Ortega, Abril Noguera i Tànit Noguera; ja des de primera hora destacaven en les primeres proves amb l’alt nivell dels genets del Club Llagosterenc.

Amb aquesta prova, es va donar per iniciada la lliga que té programades un total de cinc proves per tot el territori català i que ha de durar fins a la tardor. Pel vist a Llagostera, no serà fàcil proclamar-se campió de Catalunya, ja que va ser una prova molt disputada amb molt pocs punts de diferència entre els genets primers classificats i els seus seguidors.

L’èxit de la prova va ser possible gràcies a l’extens equip de jutges i el suport de pares i monitors i tècnics, que van fer costat als seus genets i van potenciar l’esportivitat i el bon ambient en tot moment.

Els podis d’aquesta primera prova els van ocupar:

Categoria Benjamí: 1a: Abril Noguera ( CAVALL DE MAR) 2ª: Carla Aranda ( CAVALL DE MAR)3ª: Montserrat Grabulosa (CAVALL DE MAR).

Categoria Aleví: 1ª: Gemma Miquel( CAVALL DE MAR); 2ª: Clàudia Escoté (NATURA A CAVALL); 3r: Ricard Ferrer ( CAVALL DE MAR).

Categoria Infantil: Guillem Ferrer ( CAVALL DE MAR)Júlia Mont ( CAVALL DE MAR)Nil Busquets (NATURA A CAVALL).

Tots els guanyadors i participants van rebre obsequis dels espònsors, sense els quals no seria possible realitzar proves d’aquestes característiques. En aquest cas, van ser Diputació de Girona, Ajuntament de Llagostera, Llibreria Sureda, Botiga Hípica Sayols, Horseworld, Miquel Bassas SL, Grup Fauria, Mas Porcell, Restaurant Can Cassoles, Bar Swing, Cafeteria Cal Negre, Supermercat Bonpreu, Farmàcia Soto&Gruart, Bodega Ramiro i Vivers Ragolta.

 

Des de Cavall de Mar volem agrair especialment el suport del nostre poble i Ajuntament.