I Campionat Adults * i ** LLiga Catalana de T.R.E.C

17 d'Abril de 2016 a Cavall de Mar Centre d'equitació

 

 

Les categories de Cadets i Sèniors del TREC */** van començar la seva lliga del Campionat de Catalunya al centre Cavall de Mar, de Llagostera. La prova, que es va disputar el diumenge 17 d’abril, va comptar amb la presència de genets del mateix Cavall de Mar, el centre Natura a Cavall, de Santa Coloma de Farners; Binomis, de Sant Fost de Campcentelles; Hípica la Vinya, d’Ullastrell, i les Tanques, de Viladecans.

Els traçats que es van preparar des del centre llagosterenc van posar a prova l’habilitat de genets i cavalls. En el cas de la PTV, les categories de Cadets i Sèniors una estrella van haver de superar dotze obstacles variats i divertits, mentre que els de dues estrelles van trobar-se amb setze  dificultats. Per a la orientació, el traçador, Ricard Grabulosa, va preparar tres recorreguts força tècnics pel paratge del Plà de Panedes. Cal destacar que aquesta era la primera prova de categoria cadets per a molts genets que aquest any han saltat des de la categoria dels infantils. Igual que els seus companys, es van trobar amb un recorregut amb alta dificultat i amb obstacles que no s’havien trobat abans, com és el cas d’un fossar amb molts dificultat i el remolc, però gràcies a la bona preparació després d’anys competint en categories inferiors, i la bona feina dels entrenadors, ho van poder superar. També era la primera vegada que s’enfrontaven a una orientació a cavall a l’exterior, amb els nervis que porta enfrontar-se a una sala de mapes amb plànols d’espais que van més enllà del centre d’equitació.

El clima va acompanyar per fer una jornada espectacular, com destacaven els representants del centre Natura a Cavall: “una PTV d’allò més divertit, una PAR molt exigent i una POR que ens va portar per mil i un camins i corriols sota un cel espectacular, una organització impecable, i sobretot, uns participants que s’ho van currar de valent”.

Per finalitzar, la direcció de Cavall de Mar va voler destacar el recolzament de tots els voluntaris i col·laboradors, sense el quals no es poden organitzar esdeveniments d’aquest tipus, en aquesta línia, van destacar els seus espònsors: Diputació de Girona, Ajuntament de Llagostera, Llibreria Sureda, Botiga Hípica Sayols, Horseworld, Miquel Bassas SL, Grup Fauria, Mas Porcell, Restaurant Can Cassoles, Bar Swing, Cafeteria Cal Negre, Supermercat Bonpreu, Farmàcia Soto&Gruart, Vivers Ragolta i Bodegues Ramiro.

Els podis de les diferents categories van ser:

Cadets:

  1. Eva Grabuleda (Cavall de Mar)
  2. Meritxell Bona (Cavall de Mar)
  3. Laura Gutiérrez (Hípica La Vinya)

Sènior *:

  1. Andrea Gómez (Cavall de Mar)
  2. Helena Costa (Cavall de Mar)
  3. Ariadna Capella (Cavall de Mar)

Sènior **:

  1. Francesc Rabat (Les Tanques)
  2. Beth Galí (Natura a Cavall)