UNA ESCOLA DE VALORS, CAVALL DE MAR

 

El nostre ideari és trencar tòpics elitistes, treballant amb un pla educatiu basat en la confiança, el compromís, el respecte, l’esforç i la motivació entre molts d’altres . Els genets iniciats a la nostra escola des d'un bon principi han sentit el món del cavall amb el màxim respecte i, sense professionalitzar-se, han acceptat els reptes i el compromís d’esportistes d’èlit.

 

A Cavall de Mar, el principal protagonista és el cavall.  Treballem des de l'etologia equina, respectant els seus instints; viuen en estat de semillibertat, en ramat i disposen dels serveis regulars de veterinaris, fisioterapeutes, dentistes, nutròlegs, ferrers... i es per això que tenim cavalls sans tant a nivell físic i mental com social, per la qual cosa ens sentim especialment orgullosos d’obtenir títols esportius amb els nostres cavalls, que tant ens permeten realitzar una classe d’equibaby, d’iniciació, de perfeccionament o d’equinoteràpia com entregar-se per un repte esportiu.

 

D'altra banda, a Cavall de Mar organitzem competicions i events tant a nivell local com internacional. L’organització d’esdeveniments d’aquestes característiques és un gran repte que hem pogut tirar endavant amb un èxit aclaparador gràcies a l’equip, als clients  i als voluntaris de Cavall de Mar i a la col·laboració de l’ajuntament de Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, Diputació de Girona, Esports de la Generalitat, empreses privades i la implicació de molts negocis locals.

 

L’equip de professionals de Cavall de Mar volem agrair als binomis, clients i voluntaris la il·lusió de compartir tots aquets moments, que ens converteixen en un equip molt especial. 

Recomendar esta página en: