UNA ESCOLA DE VALORS, CAVALL DE MAR

El nostre ideari es trencar tòpics elitistes, treballant amb un pla educatiu basat en la confiança el compromís, el respecte, l’esforç, la motivació entre molts d’altres . Aquest any us volem explicar els èxits esportius aconseguits amb genets iniciats a la nostra escola que des de un bon principi han sentit el món del cavall amb el màxim respecte i, sense professionalitzar-se, han acceptat els reptes i el compromís d’esportistes d’elit.

A Cavall de Mar el principal protagonista és el cavall.  Treballem des de l'etologia equina, respectant els seus instints; viuen en estat de semillibertat i amb ramat i disposen dels serveis regulars de veterinaris, fisioterapeutes, dentistes, nutròlegs, ferrers... i es per això que tenim cavalls sans tan nivell físic, mental i  social, per la qual cosa ens sentim especialment orgullosos d’obtenir títols esportius amb els nostres cavalls que tant ens permeten realitzar una classe d’equibaby, d’iniciació, de perfeccionament, d’equinoteràpia com entregar-se per un repte esportiu.

Arrencàvem fort l’any 2015 amb la promoció i execució de “Le Centaure”, prova extrema d’orientació nocturna a cavall de caràcter internacional.

L’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques és un gran repte que hem pogut tirar endavant amb un èxit aclaparador gràcies a l’equip, als clients  i als voluntaris de Cavall de Mar i a la col·laboració de l’ajuntament de Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, Diputació de Girona, Esports de la Generalitat, empreses privades i la implicació de molts negocis locals.

El següent repte del centaure era presentar l’equip local format per Ricard Grabulosa amb Summer de les Gavarres i Emma Fauria amb Finola Van Gipsy Spirit, alumnes de l’escola Cavall de Mar a una prova on només i participen els millors del món.

Des de el primer dia l’equip de cavall de mar va dirigir els esforços no només a participar-hi sinó a obtenir una bona classificació.

Totes les il·lusions es van veure recompensades amb un merescut bronze.

Campionat de Catalunya absolut: L’escola d’equitació presentava a tres binomis Ricard Grabulosa amb Summer de les Gavarres, Emma Fauria amb Nil de Terracota Marwari  i Pau Noguera amb Finola Van Gispsy Spirit, obtenint la medalla que els va permetre ser classificats pel Campionat d’Espanya.

Campionat d’Espanya: Disputat a Segòvia el mes de Juliol, amb els binomis Pau Noguera amb Lluna i Emma Fauria amb Finola Van Gispsy Spirit.

En aquesta ocasió tot i que el trofeu es disputava a molts quilòmetres de casa nostre, els nostres alumnes i clients es van desplaçar per donar suport a l’equip. Fent així, una marea de logotips del centre i banderes catalanes. L’equip Sènior Català es va emportar cap a casa el bronze.

Lliga del Campionat de Catalunya infantil/adult: Durant l’any els alumnes, cavalls i l’equip de Cavall de Mar han recorregut Catalunya per obtenir el títol de campions de benjamins alevins, infantils, cadets, juniors i sèniors.

Des de l’escola volem reconèixer l’esforç tant de les famílies com dels genets Ricard Ferrer, Carla Aranda , Eloi Cid, Alba Calabuig, Meritxell Bona, Guillem Ferrer, Gemma Miquel, Eva Grabuleda, Helena Costa, Andrea Gómez, Ariadna Capella i Pau Noguera.

Aquest esforç finalment s’ha vist recompensat amb Guillem Ferrer, plata infantil; Meritxell Bona, bronze infantil; Gemma Miquel, bronze aleví i Ricard Ferrer, Or Benjamí.

Aquest any debutàvem amb Tòtem d’or, tot i que els primers concursos la inexperiència del Cavall no ens ho va posar fàcil, a après molt ràpid a sentir-se campió.

Els resultats obtinguts han fet que els genets Guillem Ferrer, Meritxell Bona i Eva Grabuleda s’hagin classificat per anar als campionats d’Espanya de 2016.

 

L’equip de professionals de Cavall de Mar volem agrair als binomis, clients i voluntaris la il·lusió de compartir tots aquets moments, que han fet un 2015 molt especial. 

Recomendar esta página en: